preskoči na sadržaj

Osnovna škola Nikole Tesle Zagreb

Login
Tražilica
LOGO ŠKOLE

ŠKOLSKI PROJEKTI

 

 

 

   

HIMNA ŠKOLE

Video spot HIMNA ŠKOLE

 

Priloženi dokumenti:
HIMNA OS NIKOLE TESLE.wav

Raspored zvona

1.  sat:  8.00 - 8.45

2.  sat:  8.55 - 9.40

3.  sat:  9.50 - 10.35

4.  sat:  10.45 - 11.30

5.  sat:  11.35 - 12.20

6.  sat:  12.25 - 13.10

7.  sat: 13.20 - 14.05

8. sat   14.10 -14.55

9. sat  15:00 - 15:45


E-DNEVNIK ZA UČENIKE

I RODITELJE

PROJEKTI
Kampanja o volonterstvu, edukacija i osnivanje školskog volonterskog kluba
Administrator / datum: 6. 6. 2019. 16:27

Nakon održane kampanje o volontiranju u koju su bili uključeni učenici cijele škole koje su informirali njihovi razrednici te nakon predstavljanja projekta na info štandu u sklopu 1. Teslafesta, pozvani su svi zainteresirani učenici da se prijave u volonterski klub. 

Održano je uvodno predavanje o volontiranju za 35  zainteresiranih učenika viših razreda. U sklopu predavanja se napravila i mala rasprava po grupama, gdje su učenici na četiri različite teme raspravili o svojima idejama i donijeli neke važne zaključke.

Osnovan je školski volonterski klub koji će nakon edukacije učenika nižih razreda početi s radom na jesenheart


[OPŠIRNIJE]Održana edukacija o primijenjenoj debati
Administrator / datum: 31. 5. 2019. 15:26

Edukaciju o primijenjenoj debate je vodila Ela Jurko, predsjednica Zagrebačkog studentskog debatnog foruma. Edukacija je bila organizirana u slopu projekta “Kvartovske veze (nisu bezveze)” za članove i volontere udruge kao i članove partnerskih organizacija.  Nakon uvoda o debati, njenoj povijesti i primijenjenih tehnika kroz vježbe se stjecalo  znanje o načinima izvođenja debate. Radilo se u grupama i individualno. Na kraju dvodnevnog seminara podijelile su se potvrde o uspješno završenoj edukaciji.


[OPŠIRNIJE]Edukacija o volonterstvu
Administrator / datum: 27. 5. 2019. 17:24

Održana edukacija o volonterstvu za učitelje naše škole.

U edukaciji je sudjelovalo osam učitelja, koji su nakon završene edukacije dobili potvrde. yes


[OPŠIRNIJE]Održana edukacija o dramsko-akcijskom modelu istraživanja
Administrator / datum: 25. 5. 2019. 14:20

U sklopu projekta “Kvartovske veze (nisu bezveze)” održana je edukacija  za članove i volontere udruge Zeleni klik, te za članove partnerskih organizacija. U dobroj atmosferi i učenje kroz praktičan rad naučilo se kako istražiti probleme u zajednici, definirati ih, proučiti što se da napraviti da se promijeni negativno u pozitivno. Javni nastup edukativne radionice izveden je na Danu susjeda Prečko 25.svibnja pred publikom u obliku nevidljivog teatra.                 


[OPŠIRNIJE]Potpisan projekt Kvartovske veze (nisu bezveze)
Administrator / datum: 1. 3. 2019. 17:19

Nositelj projekta: udruga Zeleni klik!

Partneri na projektu:

  • Centar za kulturu Trešnjevka
  • Osnovna škola Nikole Tesle
  • Osnovna škola Prečko

Vrijeme provedbe projekta: 1.3.2019.-28.2.2021., 24 mjeseca

U dvije osnovne škole gradske četvrti Prečko, OŠ Nikole Tesle i OŠ Prečko, pokrenut će se školski volonterski klubovi, koje će osnažiti edukacija o održivom razvoju, volonterstvu i kvalitetnim načinima komuniciranja i donošenja odluka (debata).

Projektom će se povezati obrazovne institucije, udruge, kulturne ustanove i lokalna samouprava te građani putem akcija potaknutih detektiranim problemima u zajednici na polju održivog razvoja.

Provest će se dvije edukacije za Zeleni klik (dramsko-akcijski model istraživanja i debatni model odlučivanja) koje će se potom implementirati u rad sa školskim volonterima.

Takav kreativni i inovativni pristup problemima bit će predstavljen široj zajednici i kroz multimedijalni javni nastup. Učenici će ga pripremiti kao rezultat tromjesečnog proučavanja glazbe i zvuka na recikliranim instrumentima koje će sami izraditi tijekom edukacije (edukacija Glazbene (g)radionice).

Proces stvaranja volonterskih klubova i njihove aktivnosti dokumentirat će se putem priručnika za aktivizam koji će se promovirati u Knjižnici grada Zagreba djelatnicima i stručnim suradnicima odgojno-obrazovnih ustanova.

Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a koji se provodi u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje.

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju